Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737210646

Amistoso (Int.) 737210646 Información oficial sobre el partido 737210646 en Hattrick

03.09.2024 18:30:00

HammerJungs Alineación oficial del equipo 'HammerJungs' en el partido 1 - 3 NK KAJ Alineación oficial del equipo 'NK KAJ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
HammerJungs Alineación oficial del equipo 'HammerJungs' en el partido 2 - 0 NK KAJ Alineación oficial del equipo 'NK KAJ' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HammerJungs

Goles Goles

  • 111 Minuto 13 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Niels Schäfer va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. HammerJungs empatava el partit, 1 a 1, al minut 13.

NK KAJ

Goles Goles

  • 142 Minuto 3 (Gol de contra por la izquierda): Krunoslav Paus va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 1 per a KAJ.
  • 106 Minuto 53 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Saša Čudić sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 53 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 2 al marcador.
  • 142 Minuto 61 (Gol de contra por la izquierda): Pálmi Hilmarsson va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de KAJ i marcant el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): En Krunoslav Paus va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.