Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737207926

Amistoso (Int.) 737207926 Información oficial sobre el partido 737207926 en Hattrick

03.09.2024 18:30:00

SSV Gohrisch Alineación oficial del equipo 'SSV Gohrisch' en el partido 1 - 1 Multi Users in Middle Earth Alineación oficial del equipo 'Multi Users in Middle Earth' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SSV Gohrisch Alineación oficial del equipo 'SSV Gohrisch' en el partido 1 - 1 Multi Users in Middle Earth Alineación oficial del equipo 'Multi Users in Middle Earth' en el partido
Tiene un resultado normal 1.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
38,0 % 33,8 % 28,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SSV Gohrisch

Goles Goles

  • 110 Minuto 83 (Gol de falta): L'empat per part de Gohrisch va arribar al minut 83 quan Albert Andreas Löbner va marcar de perfecte tir lliure, fent pujar el marcador a 1 - 1, davant l'alegria dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Gohrisch va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 14 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Falk Hirschgarten ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 211 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67, Falk Hirschgarten quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 212 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Harry Maffei va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Soenke Scherleithner de Gohrisch es va guanyar la targeta groga merescudament.

Multi Users in Middle Earth

Goles Goles

  • 115 Minuto 66 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Nikita Kutyurin era molt més ràpid que el defensa Julius Stopfer. Al minut 66, el jugador de MUME va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 6 (Ocasión evento especial córner peinado): Nikita Kutyurin hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Sergey Mozer havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.