Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737204701

Amistoso (Int., RC) 737204701 Información oficial sobre el partido 737204701 en Hattrick

03.09.2024 19:20:00

saldatrice Alineación oficial del equipo 'saldatrice' en el partido 1 - 3 odette fc Alineación oficial del equipo 'odette fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
saldatrice Alineación oficial del equipo 'saldatrice' en el partido 4 - 1 odette fc Alineación oficial del equipo 'odette fc' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,1 % 0,4 % 8,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

saldatrice

Goles Goles

  • 138 Minuto 34 (Gol evento especial extremo + rematador): Riccardo Andolfi estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Giuseppe Vecchioni va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 1 al minut 34.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): saldatrice va estar a punt de posar-se per davant al minut 8 però Riccardo Andolfi va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 237 Minuto 14 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Albino Aloigi va fer una magnífica centrada, però la rematada de Roberto Biunno va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 213 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): El saldatrice va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Nicola Gabellone la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 214 Minuto 27 (Ocasión de penalti): En Roberto Biunno va ser l'encarregat de llençar un penal xiulat al minut 27. En la carrera d'aproximació va mirar fixament allà on volia dirigir la pilota i el porter, molt astut, es va estirar ràpidament per aturar el penal.
  • 211 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Riccardo Andolfi hauria d'haver estat gol al minut 28 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 219 Minuto 33 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Nicola Gabellone va poder marcar per a saldatrice en un servei de cantonada picat per en Roberto Biunno quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 211 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Al minut 53 el saldatrice va posar setge sobre la defensa central visitant però en Nicola Gabellone no va estar gens encertat.
  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de saldatrice, l'equip va recuperar la pilota al minut 65 i va contraatacar. En Roberto Biunno va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

odette fc

Goles Goles

  • 138 Minuto 20 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Adrian Tilici arribés a peus de Andrei Ionel, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a odette el 0 - 1.
  • 172 Minuto 36 (Gol por la izquierda): odette va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 36. Andrei Ionel va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 183 Minuto 71 (Gol por la derecha): Andrei Ionel va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 63 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Serdar Bulak va enviar un xut des de 40 metres al minut 63, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89 de partit, Ovidiu Archiudean va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.