Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737196712

Amistoso (Int., RC) 737196712 Información oficial sobre el partido 737196712 en Hattrick

04.09.2024 15:25:00

FC GEX-CITY Alineación oficial del equipo 'FC GEX-CITY' en el partido 0 - 2 Manufactured Superstars Alineación oficial del equipo 'Manufactured Superstars' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
FC GEX-CITY Alineación oficial del equipo 'FC GEX-CITY' en el partido 0 - 7 Manufactured Superstars Alineación oficial del equipo 'Manufactured Superstars' en el partido
Tiene un resultado normal 0.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC GEX-CITY

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 22 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Paolo Mustafaraj gairebé marca per a GEX-CITY al minut 22 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 211 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Al minut 54, Jean-Gabriel Trolet quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Manufactured Superstars

Goles Goles

  • 172 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Al minut 12 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a MUST prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Thomas Stridfeldt.
  • 183 Minuto 64 (Gol por la derecha): Oskár Vysaník va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Al minut 18 de partit, Christian Vintererberg va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 28 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Abraham Robertsson després de 28 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Fabian Doyle va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Oskár Vysaník va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 242 Minuto 55 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 55 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Nikolay Babakin, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Mattias Hygren quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Fabian Doyle, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Abraham Robertsson de MUST la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.