Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737195583

Amistoso (Int.) 737195583 Información oficial sobre el partido 737195583 en Hattrick

04.09.2024 17:20:00

F.C. Den Helder Alineación oficial del equipo 'F.C. Den Helder' en el partido 2 - 2 Caballito Jrs Alineación oficial del equipo 'Caballito Jrs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Den Helder Alineación oficial del equipo 'F.C. Den Helder' en el partido 3 - 0 Caballito Jrs Alineación oficial del equipo 'Caballito Jrs' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Den Helder

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Al minut 2 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Zain King ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Helder es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Helder pel centre va donar un gran resultat: el gol de Bitchiko Mikeladze va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43, Felix Kagie gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Luis Aparicio va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Zain King va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Jarno Smalbil. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 223 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Felix Kagie va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Zain King! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Caballito Jrs

Goles Goles

  • 151 Minuto 56 (Gol por el centro): Cabi van mostrar una bona compenetració quan al minut 56 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Ulises Ziem va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 162 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Harrizen Bengouria va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 78.

Ocasiones Ocasiones

  • 264 Minuto 7 (Ocasión de penalti): Joan Pau Muní es va convertir en l'heroi del partit quan al minut 7 va aturar un penal a Jukka Kinnunen.
  • 270 Minuto 79 (Ocasión de falta): El Cabi va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 79 amb un llançament de falta perillós. En Jukka Kinnunen però, la va tirar centrada i amb poca potència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en William Mattielig de Cabi amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.