Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737192212

Amistoso (Int.) 737192212 Información oficial sobre el partido 737192212 en Hattrick

04.09.2024 20:00:00

Gim Bulls Alineación oficial del equipo 'Gim Bulls' en el partido 0 - 5 Vfl Fledder Osnabrück Alineación oficial del equipo 'Vfl Fledder Osnabrück' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gim Bulls Alineación oficial del equipo 'Gim Bulls' en el partido 0 - 3 Vfl Fledder Osnabrück Alineación oficial del equipo 'Vfl Fledder Osnabrück' en el partido
Tiene un resultado normal 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gim Bulls

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 44 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Pavlos Goudetsidis va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Arie-Jan van der Wulp el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 23, Czesław Mraczny de Bulls va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Vfl Fledder Osnabrück

Goles Goles

  • 171 Minuto 34 (Gol por el centro): Osnabrück agafava avantatge al minut 34 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Valentin Hilbers amb mestria.
  • 180 Minuto 40 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Arnaldo Bruno Torquato de Osnabrück va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 2 per als visitants al minut 40.
  • 181 Minuto 42 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Zdeněk Šindelář de Osnabrück l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 42 de partit.
  • 181 Minuto 62 (Gol por el centro): Al minut 62, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Luigi Miolo va augmentar l'avantatge de Osnabrück a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Siro Bravos va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 69, i va fer pujar el 0 - 5 per a Osnabrück.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Xacobo das Maus de Salas va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Johan Knutsson, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Arie-Jan van der Wulp va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Al minut 51, el Osnabrück va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Siro Bravos s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.