Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737190633

Amistoso (Int., RC) 737190633 Información oficial sobre el partido 737190633 en Hattrick

03.09.2024 19:20:00

Martiri Oscuri FC Alineación oficial del equipo 'Martiri Oscuri FC' en el partido 1 - 2 Club Olympique Charcot Alineación oficial del equipo 'Club Olympique Charcot' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Martiri Oscuri FC Alineación oficial del equipo 'Martiri Oscuri FC' en el partido 1 - 6 Club Olympique Charcot Alineación oficial del equipo 'Club Olympique Charcot' en el partido
Tiene un resultado normal 0.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,2 % 0,1 % 98,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Martiri Oscuri FC

Goles Goles

  • 141 Minuto 34 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Martiri van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 0 mitjançant en Helconi Petrus.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 78 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 78 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Philipp Wolff estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.

Club Olympique Charcot

Goles Goles

  • 163 Minuto 79 (Gol por la derecha): Al minut 79 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Manolo Serrano que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 173 Minuto 81 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Abdullateef Yaarob Al-Tooby va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33, un refús desafortunat de Albert Blanák, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Matías Gastón Lassalle no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 262 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): COC va estar a punt d'empatar al 37 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Abdullateef Yaarob Al-Tooby que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 260 Minuto 73 (Ocasión de falta): Amb 73 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Şerban Şişeştean va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Corrado Zazzetta de COC es va guanyar la targeta groga merescudament.