Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737190322

Amistoso (Int.) 737190322 Información oficial sobre el partido 737190322 en Hattrick

04.09.2024 15:20:00

L'ULTEAM Alineación oficial del equipo 'L'ULTEAM' en el partido 3 - 3 Köllealaaf Alineación oficial del equipo 'Köllealaaf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
L'ULTEAM Alineación oficial del equipo 'L'ULTEAM' en el partido 1 - 3 Köllealaaf Alineación oficial del equipo 'Köllealaaf' en el partido
Tiene suerte 0.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,8 % 0,3 % 92,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

L'ULTEAM

Goles Goles

  • 118 Minuto 2 (Gol evento especial córner peinado): LULTEAM va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Mario Vaslin, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Khadim Sonar que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 114 Minuto 37 (Gol de penalti): Al minut 37, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Arnold Telliez no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 2 - 2.
  • 122 Minuto 38 (Gol por la izquierda): LULTEAM, atacant per l'esquerra al minut 38, va aprofitar el magnífic llançament de Ghislain Franck per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 76 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del LULTEAM sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Franklin Loyer, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 76 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 223 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): LULTEAM per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 84, quan Arnold Telliez va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Köllealaaf

Goles Goles

  • 190 Minuto 15 (Gol de falta): Al 15 minuts, El Köllealaaf va fer el 1-1. En Eddy Anker va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 174 Minuto 24 (Gol de penalti): Köllealaaf va posar-se per davant 1 - 2 mitjançant un penal polèmic que Ulf Hausberg va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 161 Minuto 47 (Gol por el centro): Als 47 minuts de partit, İlham Naki de Köllealaaf va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Köllealaaf va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Eddy Anker es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 271 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75 de partit, Ulf Hausberg quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Es duien 86 minuts de partit jugats quan Jozias Roett va estar a punt de posar per davant a Köllealaaf amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Charly Loup va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Köllealaaf que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jozias Roett, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Eddy Anker.