Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737184177

Amistoso (Int.) 737184177 Información oficial sobre el partido 737184177 en Hattrick

03.09.2024 18:30:00

KSC 04 Alineación oficial del equipo 'KSC 04' en el partido 1 - 5 Royal Bolle FC Alineación oficial del equipo 'Royal Bolle FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
KSC 04 Alineación oficial del equipo 'KSC 04' en el partido 2 - 0 Royal Bolle FC Alineación oficial del equipo 'Royal Bolle FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,1 % 0,1 % 3,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KSC 04

Goles Goles

  • 101 Minuto 81 (Gol por el centro): Edward Wnorowski de KSC 04 va demostrar les seves habilitats al minut 81 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 4.
  • 125 Minuto 87 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Herrmann Condell va voler rebutjar una pilota aèria amb el cap però va saltar a destemps i la va pentinar, superant així la mitja sortida del porter. A l'electrònic hi havia un 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): KSC 04 per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 12, quan Edward Wnorowski va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 213 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): El KSC 04 va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Ilja Tschernigg la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 211 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Hans Georg Litzlbeck va estar a punt de marcar al minut 22 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 201 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Batıhan Nil va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 88 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hauke Werners de KSC 04 va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ilja Tschernigg de KSC 04 es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kai Dirmeier de KSC 04 va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Royal Bolle FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 17 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Royal van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Marko Bussewitz va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 141 Minuto 23 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Royal van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 2 mitjançant en Max Bolland.
  • 184 Minuto 32 (Gol de penalti): Royal va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 3, quan Silverio Bertassello va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Al minut 69, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Christoph Weichselbaum va augmentar l'avantatge de Royal a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.