Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737183860

Amistoso (Int.) 737183860 Información oficial sobre el partido 737183860 en Hattrick

04.09.2024 14:00:00

Nehraj s rozumem Alineación oficial del equipo 'Nehraj s rozumem' en el partido 4 - 0 BSG Motor Steinbach Alineación oficial del equipo 'BSG Motor Steinbach' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Nehraj s rozumem Alineación oficial del equipo 'Nehraj s rozumem' en el partido 1 - 2 BSG Motor Steinbach Alineación oficial del equipo 'BSG Motor Steinbach' en el partido
Tiene bastante suerte 1.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,1 % 7,8 % 70,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nehraj s rozumem

Goles Goles

  • 123 Minuto 13 (Gol por la derecha): Corria el minut 13 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Müjdat Tanrıverdi, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 15 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de rozumem va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en David Dědek progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 130 Minuto 42 (Gol de falta): Al minut 42 en Manuel Parias va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 3 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 118 Minuto 52 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 52, Gerold Jenne va pentinar un córner cap al segon pal que David Dědek va rematar a gol completament sol, marcant així el 4 - 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Fermín 'Riquelme' Salinas de rozumem amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

BSG Motor Steinbach

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Steinbach va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 35, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Ismail Vasili.
  • 253 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 36 en Edgar Hochmuth va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en David Slavětínský va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Armando Oca de Steinbach es va guanyar la targeta groga merescudament.