Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737183798

Amistoso (Int., RC) 737183798 Información oficial sobre el partido 737183798 en Hattrick

03.09.2024 19:30:00

Svetovljanski malomeščani Alineación oficial del equipo 'Svetovljanski malomeščani' en el partido 3 - 2 Aklm FC Alineación oficial del equipo 'Aklm FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Svetovljanski malomeščani Alineación oficial del equipo 'Svetovljanski malomeščani' en el partido 1 - 2 Aklm FC Alineación oficial del equipo 'Aklm FC' en el partido
Tiene suerte 1.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,0 % 26,8 % 46,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Svetovljanski malomeščani

Goles Goles

  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Massimo Verì va donar a Svetovljanski un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 111 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72, Ambrož Golob va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.
  • 122 Minuto 116 (Gol por la izquierda): Svetovljanski prenia la batuta de l'encontre al minut 116, quan en Matic Židan va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En Nejc Zabukovec va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Svetovljanski se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Svetovljanski va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 13 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Marek Szreter ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 233 Minuto 118 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Marko Mercina va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79, Ambrož Golob de Svetovljanski va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Aklm FC

Goles Goles

  • 116 Minuto 47 (Gol evento especial rápido + pase): Enzo Toscana va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Théodore Paul-Hus, que no va fallar i va marcar el 1 - 1.
  • 172 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Passats 65 minuts de partit, Aklm es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Ernesto 'Gavilán' Galván es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Aklm va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 7, quan Giancarlo Broekmans va quedar-se sol davant el porter Mojmir Svete, però aquest va poder aturar el xut.
  • 264 Minuto 118 (Ocasión de penalti): Al minut 118 de temps, Conrado Martínez de Aklm va fallar un penal.