Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737182948

Amistoso (Int., RC) 737182948 Información oficial sobre el partido 737182948 en Hattrick

04.09.2024 18:25:00

Genova wdsm Alineación oficial del equipo 'Genova wdsm' en el partido 4 - 0 Rivendell Raiders Alineación oficial del equipo 'Rivendell Raiders' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Genova wdsm Alineación oficial del equipo 'Genova wdsm' en el partido 6 - 0 Rivendell Raiders Alineación oficial del equipo 'Rivendell Raiders' en el partido
Tiene mala suerte 5.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Genova wdsm

Goles Goles

  • 190 Minuto 26 (Gol de falta): El Yevhen Stasovskiy va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Genova. 1-0.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): Genova va aconseguir el 2 - 0 quan Roddy Bushnell va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 54 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Yevhen Stasovskiy va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 57 (Gol por la izquierda): En Simon Tweneboah de Genova va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Genova per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 25, quan Yevhen Stasovskiy va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 240 Minuto 30 (Ocasión de contra de falta): Genova va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Dean Shields va anar a parar a les mans del porter.
  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Yevhen Stasovskiy, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 230 Minuto 38 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Dean Shields, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Passaven 73 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Ferdinand Treijtel va rematar alt.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 82 quan Ferdinand Treijtel de Genova gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): El jugador local Dean Shields per poc que no incrementa el marcador al minut 90. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Tesfaye Endale va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 36 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Kingsford Amankwah després que el jugador de Genova li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Yevhen Stasovskiy de Genova amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Rivendell Raiders

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Carlos Salvador Huertas per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 29, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 69, Fabio Guidi de Rivendell va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rayen Plato de Rivendell va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.