Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737182724

Amistoso (Int., RC) 737182724 Información oficial sobre el partido 737182724 en Hattrick

04.09.2024 22:25:00

Army of Griffins Rostock Alineación oficial del equipo 'Army of Griffins Rostock' en el partido 2 - 0 Kenneths Pågar Alineación oficial del equipo 'Kenneths Pågar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Army of Griffins Rostock Alineación oficial del equipo 'Army of Griffins Rostock' en el partido 5 - 1 Kenneths Pågar Alineación oficial del equipo 'Kenneths Pågar' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Army of Griffins Rostock

Goles Goles

  • 120 Minuto 39 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 39, indicava inequívocament que en Stephan Ruberl va saber trobar la xarxa rival. Griffins desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): Quentin George va incrementar l'avantatge de Griffins amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): En Mariusz Kolesiński del Griffins ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 216 Minuto 50 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Stephan Ruberl va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 50, i va passar la pilota a Torsten Feurstein, però aquest no va encertar a marcar.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Torsten Feurstein. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69, Yaroslav Shapovalov gairebé va marcar per a Griffins des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Quentin George de Griffins es va emportar una amonestació al minut 30 per provocar un rival.

Kenneths Pågar

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Al minut 54 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Torulf Magnusson la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Kenneths havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Dirk Scheweder de Kenneths amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.