Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737181558

Amistoso (Int., RC) 737181558 Información oficial sobre el partido 737181558 en Hattrick

04.09.2024 12:25:00

TW. F.C. Alineación oficial del equipo 'TW. F.C.' en el partido 9 - 2 Home sweet homes Alineación oficial del equipo 'Home sweet homes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Pobre (3))
TW. F.C. Alineación oficial del equipo 'TW. F.C.' en el partido 10 - 0 Home sweet homes Alineación oficial del equipo 'Home sweet homes' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 10.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TW. F.C.

Goles Goles

  • 112 Minuto 31 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Raúl Donado va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 31.
  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): Paolo Latella va donar a TW un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Yannick Eisenacker va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 133 Minuto 42 (Gol por la derecha): TW va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Raúl Donado va poder fer el 4 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 44 (Gol por la derecha): TW va aconseguir el 5 - 2 quan Edmundo Robles va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 60 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de TW va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Vicenç Lladó progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 2.
  • 132 Minuto 68 (Gol por la izquierda): TW va augmentar la diferència quan 邓 (Deng) 勇标 (Yongbiao) no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 7 - 2.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): En Vicenç Lladó va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 8 - 2.
  • 134 Minuto 90 (Gol de penalti): TW va obtenir un penal al minut 90, que va llançar a la perfecció Cosme Valencia. 9 - 2 a favor dels locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Gilbert Casalonga de TW va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Home sweet homes

Goles Goles

  • 173 Minuto 24 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 24, quan Danté Fastrez va posar els visitants sweet per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 115 Minuto 43 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Charlie De Palmenaer era molt més ràpid que el defensa Liviu Zbârcea. Al minut 43, el jugador de sweet va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 4 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Danté Fastrez de sweet amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.