Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737181157

Amistoso (Int.) 737181157 Información oficial sobre el partido 737181157 en Hattrick

04.09.2024 10:00:00

ANAKIN Alineación oficial del equipo 'ANAKIN' en el partido 3 - 3 team millemew Alineación oficial del equipo 'team millemew' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
ANAKIN Alineación oficial del equipo 'ANAKIN' en el partido 4 - 3 team millemew Alineación oficial del equipo 'team millemew' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
47,0 % 26,1 % 26,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ANAKIN

Goles Goles

  • 102 Minuto 58 (Gol por la izquierda): ANAKIN va reduir el marcador al minut 58 a 1 - 2 quan Pablo 'Admiral Thrawn' Sancha va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 111 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67, Gero Liebhart va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.
  • 124 Minuto 80 (Gol de penalti): Al minut 80 l'àrbitre va premiar ANAKIN amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Ruperto 'Darth Sidious' Torre va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 84 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip ANAKIN Naguan 'Han Solo' El-Rusan quasi marca al minut 84 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Gero Liebhart l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Ruperto 'Darth Sidious' Torre de ANAKIN va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

team millemew

Goles Goles

  • 170 Minuto 33 (Gol de falta): Al minut 33 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Augustin Hoekx va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 41 (Gol por el centro): Al minut 41, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Ole Rosenkilde va augmentar l'avantatge de millemew a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 163 Minuto 90 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 90 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Casper Mathiassen.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): millemew va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Gaëtan Truchon va desviar el xut final de Óscar Garcés després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 207 Minuto 19 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Hjalte Püren va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Claus Kalhøj de millemew la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bjørn Hagen de millemew es va emportar una amonestació al minut 83 per provocar un rival.