Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737176828

Amistoso 737176828 Información oficial sobre el partido 737176828 en Hattrick

04.09.2024 13:30:00

Mauve-Army Alineación oficial del equipo 'Mauve-Army' en el partido 3 - 1 Unidentified Anomalous Phenomenon Alineación oficial del equipo 'Unidentified Anomalous Phenomenon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Mauve-Army Alineación oficial del equipo 'Mauve-Army' en el partido 2 - 5 Unidentified Anomalous Phenomenon Alineación oficial del equipo 'Unidentified Anomalous Phenomenon' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,5 % 5,7 % 73,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mauve-Army

Goles Goles

  • 111 Minuto 15 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Bruno Motmans va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Mauve-Army empatava el partit, 1 a 1, al minut 15.
  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): Al minut 21 els aficionats van embogir quan en Bruno Motmans va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Mauve-Army.
  • 130 Minuto 64 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Bruno Motmans va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 64 el resultat passava a ser de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28, Felice Balestreri gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Youssef De Craecker va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Passaven 38 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Warre Hannecart va rematar alt.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Farid Kleffmann. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 68 quan Hanno Dewinter de Mauve-Army gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Léopold Pirotte una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 77, però una magnífica aturada de Youssef De Craecker va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Patrik Suhonen de Mauve-Army amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Unidentified Anomalous Phenomenon

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): Unidentified agafava avantatge al minut 3 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Jean-Robert Van Roey amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 49 (Ocasión de falta): En Rodney Dufrane va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 237 Minuto 73 (Ocasión evento especial extremo + rematador): George Mardaru va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Donatien Collignon va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 253 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Ferre Causin quasi redueix la diferència al marcador al minut 89, però una gran estirada d'en Mil De Becker va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.