Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737175444

Amistoso 737175444 Información oficial sobre el partido 737175444 en Hattrick

04.09.2024 16:30:00

Karpete FC Alineación oficial del equipo 'Karpete FC' en el partido 0 - 4 Herning Eagles Alineación oficial del equipo 'Herning Eagles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Karpete FC Alineación oficial del equipo 'Karpete FC' en el partido 0 - 6 Herning Eagles Alineación oficial del equipo 'Herning Eagles' en el partido
Tiene un resultado normal 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Karpete FC

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 80 (Ocasión evento especial córner peinado): Mark Bitsch hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Frands Sitter havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Asmus Tingleff de Karpete es va emportar una amonestació al minut 7 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marius Dyssegaard de Karpete la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Herning Eagles

Goles Goles

  • 170 Minuto 6 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Anthon Witt al minut 6 va permetre a Eagles prendre avantatge per 0 - 1.
  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 43 minuts, el tirador de faltes del Eagles va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Jean Davidsen, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 44 de partit va donar a Eagles l'avantatge per 0 - 3. Anthon Witt en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Al minut 67 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Stig Sejersen va ser l'anotador del 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Hans-Erik Roed al minut 31, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Ture Rumph va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jean Davidsen. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Valentin Fisker quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Branislav Stajić, però la pilota va topar amb el travesser.