Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737173083

Amistoso (Int.) 737173083 Información oficial sobre el partido 737173083 en Hattrick

04.09.2024 18:50:00

Hot Ones Home Alineación oficial del equipo 'Hot Ones Home' en el partido 2 - 3 FC Keravan Marras Alineación oficial del equipo 'FC Keravan Marras' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Hot Ones Home Alineación oficial del equipo 'Hot Ones Home' en el partido 5 - 1 FC Keravan Marras Alineación oficial del equipo 'FC Keravan Marras' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,1 % 0,3 % 6,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hot Ones Home

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): Al minut 8 els aficionats van embogir quan en Jock Musokotwane va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Ones.
  • 101 Minuto 76 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Isaac Malema, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 2 - 3 per a Ones.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Ones va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Martin Msango va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Imanol Martinez Zuatzoko va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

FC Keravan Marras

Goles Goles

  • 160 Minuto 17 (Gol de falta): L'entrenador de Marras es va posar content quan l'àrbitre va xiular una falta propera a l'àrea. Sabia que Miika Suhonen era un bon llançador i hi havia força probabilitats d'empatar, com així va ser: 1 - 1.
  • 172 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Marras va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 28. Rafael Escalante va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 183 Minuto 42 (Gol por la derecha): Al minut 42, Marras va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Mykhailo Chalyi, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75 Alfred Mutongami va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Nikola Perei, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.