Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737169922

Amistoso 737169922 Información oficial sobre el partido 737169922 en Hattrick

04.09.2024 02:30:00

F.C. Rayos del Golfo Alineación oficial del equipo 'F.C. Rayos del Golfo' en el partido 1 - 1 Pantera Piza F.C. Alineación oficial del equipo 'Pantera Piza F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Rayos del Golfo Alineación oficial del equipo 'F.C. Rayos del Golfo' en el partido 3 - 1 Pantera Piza F.C. Alineación oficial del equipo 'Pantera Piza F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 2.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,0 % 3,3 % 17,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Rayos del Golfo

Goles Goles

  • 112 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Al minut 21 del partit, el jugador Eliyahu Swirsky de Rayos va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 35 (Ocasión de falta): Ernst Hahnenkamp quasi dona a Rayos l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 223 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Rayos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Eliyahu Swirsky en un 1 contra 1 amb el porter Fabián Medina, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 224 Minuto 87 (Ocasión de penalti): En Ernst Hahnenkamp va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 87, però el porter visitant Fabián Medina el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 221 Minuto 88 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Mathias Reichau va estar a punt d'avançar els locals al minut 88 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Valentin-Bogdan Slobozeanu va estar a punt d'acabar en gol al minut 89, però el porter visitant Fabián Medina va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mathias Reichau de Rayos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fabien Wittenberger de Rayos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Pantera Piza F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Pantera va ser finalitzada des de l'esquerra per Tlatoani Lopez al minut 2. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): En Juan Loyola va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Edgar Juárez va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 75, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Glennart Gran va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 237 Minuto 79 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Dakota Swinney no va ser aprofitada per en Erwan Jaureguiberry que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Juan Frau Silvestre es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.