Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737168855

Amistoso 737168855 Información oficial sobre el partido 737168855 en Hattrick

04.09.2024 15:05:00

Trop gros pour courir Alineación oficial del equipo 'Trop gros pour courir' en el partido 1 - 4 quatz la bataille Alineación oficial del equipo 'quatz la bataille' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Trop gros pour courir Alineación oficial del equipo 'Trop gros pour courir' en el partido 0 - 3 quatz la bataille Alineación oficial del equipo 'quatz la bataille' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Trop gros pour courir

Goles Goles

  • 114 Minuto 41 (Gol de penalti): Després de 41 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Fat cat, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Toni Tylli de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 62 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Fat cat van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Loris Thiercelin va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 213 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): El Fat cat va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Ionuţ Andriucă la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Danilo Oddo de Fat cat la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

quatz la bataille

Goles Goles

  • 171 Minuto 34 (Gol por el centro): En Jean-Charles Châtelet donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 34 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 170 Minuto 42 (Gol de falta): bataille va passar a dominar el partit per 1 - 2 després d'un golàs de falta de Orhan Özaytan.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Orhan Özaytan de bataille va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 73. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 79 de partit va donar a bataille l'avantatge per 1 - 4. Jean-Charles Châtelet en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Mattia Tapparello va marcar al minut 27 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 283 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Sylvain Hocq al minut 61, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.