Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737167513

Amistoso 737167513 Información oficial sobre el partido 737167513 en Hattrick

03.09.2024 19:05:00

I Diavoli Verdi Alineación oficial del equipo 'I Diavoli Verdi' en el partido 4 - 1 Loschi fc Alineación oficial del equipo 'Loschi fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
I Diavoli Verdi Alineación oficial del equipo 'I Diavoli Verdi' en el partido 3 - 1 Loschi fc Alineación oficial del equipo 'Loschi fc' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,0 % 0,2 % 4,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

I Diavoli Verdi

Goles Goles

  • 123 Minuto 11 (Gol por la derecha): Passats 11 minuts, Pietro Antonio Amodeo, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Diavoli es posava per davant!
  • 123 Minuto 26 (Gol por la derecha): Corria el minut 26 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Marco Avolio, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 27 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Diavoli va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Lartim Nika progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 133 Minuto 62 (Gol por la derecha): El 4 - 1 va pujar al marcador quan Diavoli va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Floriano Ross des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): El Diavoli ho intentava per la dreta per mitjà de Daniele Mula, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Passaven 76 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Daniele Mula va rematar alt.

Loschi fc

Goles Goles

  • 164 Minuto 12 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 12 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de Loschi. Liam Brown el va llançar amb força i precisió. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 89 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Silvano Lusuardi de Loschi va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Giancarlo Obhart que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Liam Brown de Loschi va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.