Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737167272

Amistoso 737167272 Información oficial sobre el partido 737167272 en Hattrick

28.08.2024 12:05:00

San Fernando CDI Alineación oficial del equipo 'San Fernando CDI' en el partido 3 - 6 Deóbriga Alineación oficial del equipo 'Deóbriga' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
San Fernando CDI Alineación oficial del equipo 'San Fernando CDI' en el partido 5 - 1 Deóbriga Alineación oficial del equipo 'Deóbriga' en el partido
Tiene mala suerte 4.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,1 % 0,1 % 3,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

San Fernando CDI

Goles Goles

  • 111 Minuto 22 (Gol por el centro): Passat el minut 22 de joc, Marino Bragadin facilitava les coses al SFCDI amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 121 Minuto 23 (Gol por el centro): Al minut 23 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Donato Ciaralli ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, SFCDI es posava per davant 2 a 1.
  • 103 Minuto 84 (Gol por la derecha): SFCDI no perdien la fe, i al minut 84 del partit, Marino Bragadin va marcar el 3 - 4 després d'una genial jugada per la banda dreta.
  • 125 Minuto 86 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebuig desafortunat de Donato Ciaralli va acabar amb la pilota dins la seva pròpia porteria, posant el 3 - 5 al minut 86.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): En Inácio Pedrosa del SFCDI ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Tirso Cuíña va estar a punt d'acabar en gol al minut 43, però el porter visitant Markus Adsersen va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): SFCDI va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 44 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Richardos Tsouknidis ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 212 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): El jugador de SFCDI Richardos Tsouknidis quasi va assolir l'empat al minut 54 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 202 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): SFCDI va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 67 que Markus Adsersen no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 203 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): SFCDI va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Marcos Valaguer va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Markus Adsersen va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Deóbriga

Goles Goles

  • 118 Minuto 19 (Gol evento especial córner peinado): En Antonio Baloira entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Deóbriga, un peu providencial d'en Vesa Nyyssölä va situar el 0-1 al panell digital.
  • 161 Minuto 41 (Gol por el centro): Deóbriga van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 41, quan Jochen Landgraaf va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 171 Minuto 44 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 44, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Hortensio Guzmán es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.
  • 182 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Jochen Landgraaf, que va ser qui va marcar 2 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 185 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 87 minuts, el tirador de faltes del Deóbriga va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Hortensio Guzmán, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 6 pujava al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Santiago Bayón Mohino de Deóbriga amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.