Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737166297

Amistoso 737166297 Información oficial sobre el partido 737166297 en Hattrick

03.09.2024 20:05:00

Hattiwatti Alineación oficial del equipo 'Hattiwatti' en el partido 3 - 1 turun pallopäät Alineación oficial del equipo 'turun pallopäät' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Hattiwatti Alineación oficial del equipo 'Hattiwatti' en el partido 6 - 0 turun pallopäät Alineación oficial del equipo 'turun pallopäät' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hattiwatti

Goles Goles

  • 113 Minuto 50 (Gol por la derecha): Els jugadors del Hattiwatti amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 50, deixant Asbjørn Kjærsgaard en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 121 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79 els aficionats van embogir quan en Francesco Ditaranto va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Hattiwatti.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Hattiwatti a 3 - 1. Francesco Ditaranto va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): En Francesco Ditaranto va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 212 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Tristan Mumford va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 213 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Gordon Sabat de Hattiwatti va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 20, però no va estar gaire encertat.
  • 213 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Després de 27 minuts, Isaak Staquet va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Passaven 81 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Gordon Sabat va rematar alt.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87, Grzegorz Materla gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ozren Arnautović va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 6, Tristan Mumford de Hattiwatti va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Isaak Staquet de Hattiwatti amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

turun pallopäät

Goles Goles

  • 115 Minuto 14 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 14 minuts de joc, Jaakko Ruutinen, corrent com un esperitat, superà primer Isaak Staquet per velocitat, i després el porter posant el 0 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Jyri Körkkö de pallopäät va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 17 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 272 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Antton Idström, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 61 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 235 Minuto 83 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Miloš Strejček de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Miloš Strejček de pallopäät va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.