Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737164285

Amistoso (Int.) 737164285 Información oficial sobre el partido 737164285 en Hattrick

28.08.2024 13:30:00

Steampunk Grinderz Alineación oficial del equipo 'Steampunk Grinderz' en el partido 3 - 6 Defensa Argentina Alineación oficial del equipo 'Defensa Argentina' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Steampunk Grinderz Alineación oficial del equipo 'Steampunk Grinderz' en el partido 0 - 5 Defensa Argentina Alineación oficial del equipo 'Defensa Argentina' en el partido
Tiene bastante suerte 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Steampunk Grinderz

Goles Goles

  • 122 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Steampunk prenia la batuta de l'encontre al minut 28, quan en Lorenzo Bussels va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Steampunk va augmentar la diferència quan Erasmo Abbarchi no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 138 Minuto 43 (Gol evento especial extremo + rematador): Oliver Patoux estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Lorenzo Bussels va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 3 - 0 al minut 43.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Al minut 44 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Yasuo Zinn de Steampunk va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Henri Priem de Steampunk va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Yasuo Zinn de Steampunk amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Defensa Argentina

Goles Goles

  • 152 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Al minut 44, CADA va reduir l'avantatge rival a 3 - 1, quan Homero Alem va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.
  • 115 Minuto 44 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 44 minuts, Alessio Ameye va superar per velocitat Jim Beard per posar el 3 - 2 al marcador.
  • 163 Minuto 47 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 47. L'anotador per CADA va ser Kevin Accarino, que així va deixar el marcador en 3 - 3.
  • 172 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de CADA va ser finalitzada des de l'esquerra per Jussi Leinonen al minut 70. Els visitants es posaven per davant del marcador: 3 - 4.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Alexis Ríos de CADA l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 3 - 5 al minut 71 de partit.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Homero Alem de CADA va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 3 - 6 al minut 74. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Alexis Ríos, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 22 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 250 Minuto 40 (Ocasión de falta): Fabriciano Cordone va xutar una falta directa que va passar fregant el pal al minut 40.
  • 251 Minuto 43 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 43, quan un error defensiu va deixar Riccardo Maria Spreafico completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72 de partit, Alessio Ameye va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alessio Ameye de CADA la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.