Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737163863

Amistoso (RC) 737163863 Información oficial sobre el partido 737163863 en Hattrick

27.08.2024 18:20:00

Borussia Bruchtal Alineación oficial del equipo 'Borussia Bruchtal' en el partido 2 - 3 Niandra Koblenz Alineación oficial del equipo 'Niandra Koblenz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Borussia Bruchtal Alineación oficial del equipo 'Borussia Bruchtal' en el partido 2 - 1 Niandra Koblenz Alineación oficial del equipo 'Niandra Koblenz' en el partido
Tiene un resultado normal 2.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
57,7 % 16,9 % 25,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Borussia Bruchtal

Goles Goles

  • 123 Minuto 21 (Gol por la derecha): Passats 21 minuts, Wolfgang Painer, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Borussia es posava per davant!
  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Teemu Kyynäräinen ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Borussia es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): El jugador local Wolfgang Painer per poc que no incrementa el marcador al minut 40. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Dragan Grubić va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Teemu Kyynäräinen de Borussia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Roland Pott-Körner de Borussia amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Niandra Koblenz

Goles Goles

  • 161 Minuto 27 (Gol por el centro): Als 27 minuts de partit, Hassan Ghaemi de Niandra va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 164 Minuto 42 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Niandra al minut 42. Hassan Ghaemi va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 2 - 2
  • 172 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Niandra va aconseguir l'avantatge de 2 - 3 al minut 75. Kurt Ettenberger va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 59, quan en Rolf Roenne va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 282 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Rolf Roenne es va quedar sol davant del porter, al minut 81. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Emil Castrop va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jannik Leber de Niandra es va guanyar la targeta groga merescudament.