Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737158293

Amistoso (Int.) 737158293 Información oficial sobre el partido 737158293 en Hattrick

28.08.2024 12:30:00

Pashasitos F.C Alineación oficial del equipo 'Pashasitos F.C' en el partido 3 - 2 Arrebenta Bilhas F.C Alineación oficial del equipo 'Arrebenta Bilhas F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pashasitos F.C Alineación oficial del equipo 'Pashasitos F.C' en el partido 3 - 0 Arrebenta Bilhas F.C Alineación oficial del equipo 'Arrebenta Bilhas F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 2.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pashasitos F.C

Goles Goles

  • 122 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Pashasitos prenia la batuta de l'encontre al minut 42, quan en José Casares va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 113 Minuto 81 (Gol por la derecha): Els jugadors del Pashasitos amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 81, deixant Himmi Hammou en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 190 Minuto 89 (Gol de falta): Al 89 minuts, El Pashasitos va fer el 3-2. En Josep Blanch va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Albert Sisó va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Pashasitos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Pashasitos per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 40, quan Manuel Marín Sánchez va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Pashasitos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Daniel Castellar va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Sefu Waiswa.
  • 233 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): El jugador local Albert Sisó per poc que no incrementa el marcador al minut 49. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Sefu Waiswa va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Passaven 71 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Daniel Castellar va rematar alt.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): En Himmi Hammou, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 212 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Manuel Marín Sánchez va estar a punt d'empatar per a Pashasitos quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Sefu Waiswa va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, José Casares va estar a punt d'avançar els locals al minut 89 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Arrebenta Bilhas F.C

Goles Goles

  • 143 Minuto 73 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Arrebenta eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 73, Uygur Nefi va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 1.
  • 171 Minuto 74 (Gol por el centro): Amb 74 minuts jugats, Atle Fredriksen de Arrebenta va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 19 (Ocasión evento especial córner peinado): Khaled Jazi hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Javier Chajá havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Khaled Jazi.