Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737153284

Amistoso (Int.) 737153284 Información oficial sobre el partido 737153284 en Hattrick

28.08.2024 09:30:00

Fc Favoriten 2024 Alineación oficial del equipo 'Fc Favoriten 2024' en el partido 1 - 5 Bichos Jrs. Alineación oficial del equipo 'Bichos Jrs.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Fc Favoriten 2024 Alineación oficial del equipo 'Fc Favoriten 2024' en el partido 2 - 7 Bichos Jrs. Alineación oficial del equipo 'Bichos Jrs.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,5 % 0,3 % 93,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc Favoriten 2024

Goles Goles

  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Bichos Jrs. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Emanuel Detremmerie la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Favoriten es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 5 arribava al minut 76.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Passaven 35 minuts quan Arkadijus Kirsnauskas des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 203 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Rogério Leitão Silva i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Favoriten, però el xut de Andreas Gösweiner va sortir bastant desviat.
  • 203 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Favoriten va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Emanuel Detremmerie va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 201 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Andrzej Paevskiy no s'ho podia creure.

Bichos Jrs.

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 4, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què 张 (Zhang) 明雄 (Mingxiong) es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 182 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 26 de partit va donar a Bichos Jrs l'avantatge per 0 - 2. Sérgio Moreira en va ser l'anotador.
  • 183 Minuto 42 (Gol por la derecha): Isa Abdullah El-Waked va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 181 Minuto 57 (Gol por el centro): Isa Abdullah El-Waked va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 57, i va fer pujar el 0 - 4 per a Bichos Jrs.
  • 181 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Charles Duffy va augmentar l'avantatge de Bichos Jrs a 0 - 5 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Charles Duffy va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Isa Abdullah El-Waked es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.