Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737152930

Amistoso 737152930 Información oficial sobre el partido 737152930 en Hattrick

28.08.2024 17:50:00

ovolith Alineación oficial del equipo 'ovolith' en el partido 5 - 3 KKS KOLA Alineación oficial del equipo 'KKS KOLA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ovolith Alineación oficial del equipo 'ovolith' en el partido 2 - 0 KKS KOLA Alineación oficial del equipo 'KKS KOLA' en el partido
Tiene bastante suerte 2.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ovolith

Goles Goles

  • 104 Minuto 34 (Gol de penalti): Al minut 34, l'àrbitre va xiular una pena màxima pels locals, que Andrzej Kukuła va llançar amb molta seguretat per reduir l'avantatge dels visitants a 1 - 2.
  • 112 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36 del partit, el jugador Ferdynand Sekulski de ovolith va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 122 Minuto 40 (Gol por la izquierda): ovolith prenia la batuta de l'encontre al minut 40, quan en Zbigniew Reguła va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 185 Minuto 62 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del ovolith van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Hubert Haras va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 4 - 3 pujava al marcador.
  • 130 Minuto 74 (Gol de falta): Andrzej Kukuła va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 74 que va ampliar l'avantatge pels locals: 5 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Paweł Gorwa de ovolith va intentar batre la porteria rival al minut 12 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de ovolith va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Andrzej Kukuła, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 233 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Ferdynand Sekulski va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Przemysław Tadeusiewicz.
  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 48, Andrzej Kukuła de ovolith va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Hubert Haras de ovolith es va guanyar la targeta groga merescudament.

KKS KOLA

Goles Goles

  • 172 Minuto 3 (Gol por la izquierda): KOLA va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 3. Witosław Kuliczkowski va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 138 Minuto 21 (Gol evento especial extremo + rematador): Feliks Lutostański estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Józef Bartnik va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 2 al minut 21.
  • 163 Minuto 58 (Gol por la derecha): El jugador visitant Salvatore Camporese va aconseguir empatar 3 - 3 al minut 58 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Konrad Rachtan es va quedar sol davant del porter, al minut 25. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.