Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737147053

Amistoso 737147053 Información oficial sobre el partido 737147053 en Hattrick

28.08.2024 21:50:00

bezanas Alineación oficial del equipo 'bezanas' en el partido 3 - 0 Arrudense SAD Alineación oficial del equipo 'Arrudense SAD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
bezanas Alineación oficial del equipo 'bezanas' en el partido 2 - 0 Arrudense SAD Alineación oficial del equipo 'Arrudense SAD' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bezanas

Goles Goles

  • 123 Minuto 11 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 11 gràcies a la jugada de Delfim Correia, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 51 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Albertino Moreira es va introduir dins la defensa central al minut 51, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 130 Minuto 69 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Johannes Knuff va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 69 el resultat passava a ser de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 44 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Delfim Correia, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 215 Minuto 70 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): José Valério Tavares Marques va superar els defenses rivals per velocitat al minut 70 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de bezanas la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Delfim Correia de bezanas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Arrudense SAD

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 75 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Arrudense van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Dejan Lukan va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Reino Taivalantti de Arrudense es va emportar una amonestació al minut 55 per provocar un rival.