Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737143775

Amistoso (RC) 737143775 Información oficial sobre el partido 737143775 en Hattrick

28.08.2024 18:10:00

Rekin Głębokie Alineación oficial del equipo 'Rekin Głębokie' en el partido 1 - 3 Remi Głębokie FC Alineación oficial del equipo 'Remi Głębokie FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rekin Głębokie Alineación oficial del equipo 'Rekin Głębokie' en el partido 0 - 3 Remi Głębokie FC Alineación oficial del equipo 'Remi Głębokie FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rekin Głębokie

Goles Goles

  • 121 Minuto 23 (Gol por el centro): Al minut 23 els aficionats van embogir quan en Wayne Rockefeller va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Głębokie1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cristinel Perişoară de Głębokie1 va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Remi Głębokie FC

Goles Goles

  • 160 Minuto 39 (Gol de falta): Andrzej Młynik va empatar per a Głębokie2, posant el marcador a 1 - 1, amb un magnífic xut de falta que va entrar per l'escaire.
  • 172 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Maureliusz Wodecki quedar desmarcat i marcar per a Głębokie2 al minut 51. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 183 Minuto 60 (Gol por la derecha): Al minut 60, un xut de John Atmoredjo des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Bogdan Szostak va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 3, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Justus Lautamatti va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 261 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Bogdan Szostak va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 262 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): John Atmoredjo per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 36, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 272 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Hilary Chwajoł, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 40 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 239 Minuto 66 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Bogdan Szostak va ridiculitzar a en Jakub Janosz amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Bogdan Szostak quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Justus Lautamatti, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Głębokie2 quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan József Zalatnai va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hilary Chwajoł de Głębokie2 va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 74, Michał Sztygar de Głębokie2 va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.