Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737138737

Amistoso (Int., RC) 737138737 Información oficial sobre el partido 737138737 en Hattrick

28.08.2024 14:45:00

Bad Mondorf Alineación oficial del equipo 'Bad Mondorf' en el partido 1 - 3 Salmon Bay Alineación oficial del equipo 'Salmon Bay' en el partido
1 / 2 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 1 / 4
0 / 0 Evento 140Goles de contra+de falta/Evento 240Ocasiones de contra+de falta 1 / 2
0 / 0 Evento 141Goles de contra por el centro/Evento 241Ocasiones de contra por el centro 0 / 2
1 / 2 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 0
0 Evento 51xTarjetas 3
0 Evento 09xLesiones 0
55 % Posesión 45' 45 %
58 % Posesión 90' 42 %
Normal Táctica Contraataques Nivel de táctica: 12Nivel de táctica: 12
Bad Mondorf Alineación oficial del equipo 'Bad Mondorf' en el partido 1 - 3 Salmon Bay Alineación oficial del equipo 'Salmon Bay' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bad Mondorf Alineación oficial del equipo 'Bad Mondorf' en el partido 1 - 0 Salmon Bay Alineación oficial del equipo 'Salmon Bay' en el partido
Tiene un resultado normal 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bad Mondorf

Goles Goles

  • 115 Minuto 38 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Juan Carlos Cienfuegos era molt més ràpid que el defensa Chance Encalada. Al minut 38, el jugador de BM va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 32 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip BM Ernest Morth quasi marca al minut 32 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Bob Gansen l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Joé Ehleringer de BM va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 1.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Gibbes Reichling de BM va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Fons Koch de BM anava molt fort i col·locat però Julio Ernesto Pacheco no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 1 - 3.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Ernest Morth, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Julio Ernesto Pacheco va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de BM i 1 - 3 al marcador.

Salmon Bay

Goles Goles

  • 140 Minuto 71 (Gol de contra de falta): El porter de Salmon va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Sean Lamb va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 34 (Ocasión de contra de falta): Salmon va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Sean Lamb va anar a parar a les mans del porter.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Salmon, l'equip va recuperar la pilota al minut 90 i va contraatacar. En Jeffry Warren va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 96 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Salmon va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Norbert Großgasteiger, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 81, Jimmy Hendricks de Salmon va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 94 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Sean Lamb de Salmon es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 108 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Giosuè Amigoni.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Salmon Norbert Großgasteiger no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Auguste Valente es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Sedrick Essig de Salmon, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Auguste Valente en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 3.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Sean Lamb va xutar fora per a Salmon, el marcador es va quedar igual: 1 - 3, ja es veia a venir!