Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737138569

Amistoso (Int., RC) 737138569 Información oficial sobre el partido 737138569 en Hattrick

27.08.2024 19:20:00

piacenza regna Alineación oficial del equipo 'piacenza regna' en el partido 2 - 3 A.D. Compos Alineación oficial del equipo 'A.D. Compos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
piacenza regna Alineación oficial del equipo 'piacenza regna' en el partido 2 - 0 A.D. Compos Alineación oficial del equipo 'A.D. Compos' en el partido
Tiene un resultado normal 2.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

piacenza regna

Goles Goles

  • 104 Minuto 33 (Gol de penalti): El públic de piacenza va aplaudir l'àrbitre quan, al minut 33, va xiular un penal pels locals. Marcijonas Litovkinas no va desaprofitar l'ocasió de reduir distàncies: 1 - 2.
  • 111 Minuto 60 (Gol por el centro): Passat el minut 60 de joc, Dino Gai facilitava les coses al piacenza amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Antonio Grisetti va estar a punt d'acabar en gol al minut 3, però el porter visitant Jofre Ruiz Jiménez va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 285 Minuto 23 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de piacenza la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 221 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Aroldo Moraglia! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Francesco Etzi va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de piacenza se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 213 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Francesco Etzi de piacenza va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 82, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84, Aroldo Moraglia de piacenza va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

A.D. Compos

Goles Goles

  • 140 Minuto 4 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Compos va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Justo Ruiz Girón aconseguint el 0 - 1.
  • 181 Minuto 11 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Sebastián Lirola de Compos l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 11 de partit.
  • 173 Minuto 79 (Gol por la derecha): El jugador de Compos Pepito Sánchez va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 79 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en David Sierra Morales, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en David Sierra Morales va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Sebastián Lirola de Compos es va guanyar la targeta groga merescudament.