Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737135941

Amistoso 737135941 Información oficial sobre el partido 737135941 en Hattrick

28.08.2024 08:45:00

Kikiriki Utd Alineación oficial del equipo 'Kikiriki Utd' en el partido 2 - 1 Rudlavi Rooney Alineación oficial del equipo 'Rudlavi Rooney' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kikiriki Utd Alineación oficial del equipo 'Kikiriki Utd' en el partido 1 - 0 Rudlavi Rooney Alineación oficial del equipo 'Rudlavi Rooney' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,9 % 0,4 % 7,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kikiriki Utd

Goles Goles

  • 125 Minuto 2 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Quina cantada! Les mirades del companys es van centrar en Pedro Leonardo Zbinden, que pressionat pels contraris va passar la pilota tan malament al seu porter que el va acabar superant i posant el 0 - 1 al marcador. Des de la grada, un indignat li va cridar "Avui dinaràs sopa de carbassó, tros d'ase!"
  • 136 Minuto 37 (Gol evento especial inexperiencia rival): İlhan Pektaş va deixar patent la seva inexperiència al minut 37, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Pedro Leonardo Zbinden va marcar sense oposició, posant el marcador a 1 - 1 per a Kikiriki.
  • 106 Minuto 51 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 51 minuts, Mislav Turkalj va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 2 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Luigi Sorci de Kikiriki amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Rudlavi Rooney

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): En Maro Vojnović va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 43 (Ocasión de contra por la derecha): Pavle Ljubićić va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Rudlavi que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 57 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Rudlavi va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Pavle Ljubićić, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Oliver Sičić de Rudlavi va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.