Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737134848

Amistoso (Int.) 737134848 Información oficial sobre el partido 737134848 en Hattrick

28.08.2024 10:45:00

Olympique de Feldbach Alineación oficial del equipo 'Olympique de Feldbach' en el partido 3 - 0 pes tortos fc Alineación oficial del equipo 'pes tortos fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Olympique de Feldbach Alineación oficial del equipo 'Olympique de Feldbach' en el partido 2 - 0 pes tortos fc Alineación oficial del equipo 'pes tortos fc' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Olympique de Feldbach

Goles Goles

  • 187 Minuto 50 (Gol tiro lejano): Era obvi que el OF volia xutar de lluny quan tinguessin una bona posició, i el minut 50 van aconseguir marcar quan en Julian Eicher va trobar un forat a la defensa i va sorprendre el porter amb un xut des de 25 metres. 1 - 0.
  • 118 Minuto 53 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 53, el OF va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Thony Duparc, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 0.
  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del OF van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Guschti Merrit va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 66 (Ocasión tiro lejano): El OF se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 66, en Thony Duparc va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 230 Minuto 72 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 72 podia haver acabat en gol, però Silvià Baguñà va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

pes tortos fc

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): José Echandi de tortos, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 33, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 270 Minuto 37 (Ocasión de falta): El tortos va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 37 amb un llançament de falta perillós. En José Echandi però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de tortos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Afonso Monteiro, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.