Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737133848

Amistoso (Int., RC) 737133848 Información oficial sobre el partido 737133848 en Hattrick

28.08.2024 07:45:00

Resurrection of the Kalong Alineación oficial del equipo 'Resurrection of the Kalong' en el partido 4 - 3 U.D. Guazamara Alineación oficial del equipo 'U.D. Guazamara' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Resurrection of the Kalong Alineación oficial del equipo 'Resurrection of the Kalong' en el partido 7 - 0 U.D. Guazamara Alineación oficial del equipo 'U.D. Guazamara' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Resurrection of the Kalong

Goles Goles

  • 112 Minuto 27 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Nasser Rasheed Ajlouni va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 27.
  • 123 Minuto 40 (Gol por la derecha): RotK s'avançava al marcador al minut 40, després d'un rebot que va caçar en Farel Kilat per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 137 Minuto 41 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 41 en Iba Alexander va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Gilberto Nativo podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 3 - 1 va pujar al marcador.
  • 133 Minuto 53 (Gol por la derecha): El 4 - 1 va pujar al marcador quan RotK va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Reint Kruijt des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Nasser Rasheed Ajlouni una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 41, però una magnífica aturada de Mihai Mărincean va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): El jugador local Reint Kruijt per poc que no incrementa el marcador al minut 81. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Mihai Mărincean va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

U.D. Guazamara

Goles Goles

  • 174 Minuto 4 (Gol de penalti): Guazamara va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Győző Valyuch va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 150 Minuto 74 (Gol de falta): El manual per aprendre a xutar faltes de l'entrenador del Guazamara sembla que dona bons resultats perquè al minut 74, Győző Valyuch va escurçar la diferència a 4 a 2 amb un llançament impecable.
  • 151 Minuto 84 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 84, el jugador visitant Ramón Rubio La Fuente va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 3, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 29 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Taras Erchik va superar els defenses rivals per velocitat al minut 29 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 215 Minuto 50 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Győző Valyuch quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.