Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737132910

Amistoso 737132910 Información oficial sobre el partido 737132910 en Hattrick

27.08.2024 19:50:00

Torpedo Haberfeld Alineación oficial del equipo 'Torpedo Haberfeld' en el partido 0 - 1 Bündner Tschütteler Alineación oficial del equipo 'Bündner Tschütteler' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Torpedo Haberfeld Alineación oficial del equipo 'Torpedo Haberfeld' en el partido 2 - 0 Bündner Tschütteler Alineación oficial del equipo 'Bündner Tschütteler' en el partido
Tiene mala suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torpedo Haberfeld

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 71 (Ocasión de falta): Al minut 71, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 220 Minuto 77 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 77 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Stefano Mariluan va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Bündner Tschütteler

Goles Goles

  • 140 Minuto 90 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Tschütteler el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Gianantonio Schenetti va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): En Chris Lefever va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Tschütteler va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Richard Stöckl, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 65, Exequiel Canevari de Tschütteler va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.