Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737132013

Amistoso (Int., RC) 737132013 Información oficial sobre el partido 737132013 en Hattrick

27.08.2024 19:25:00

FK Spartak Skalica Alineación oficial del equipo 'FK Spartak Skalica' en el partido 4 - 6 Cerditos Salvajes Alineación oficial del equipo 'Cerditos Salvajes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Pobre (3))
FK Spartak Skalica Alineación oficial del equipo 'FK Spartak Skalica' en el partido 1 - 9 Cerditos Salvajes Alineación oficial del equipo 'Cerditos Salvajes' en el partido
Tiene bastante suerte 1.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FK Spartak Skalica

Goles Goles

  • 114 Minuto 10 (Gol de penalti): Spartak va empatar 1 - 1 gràcies a un penal molt ben xutat per Filip Senić, que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 137 Minuto 23 (Gol evento especial extremo + rematador): Filip Ostracký va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 23 de joc. Villy Vikebø es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 2 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 131 Minuto 26 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Spartak va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Filip Senić progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 118 Minuto 63 (Gol evento especial córner peinado): Spartak va aconseguir el 4 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Filip Ostracký, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Štefan Šimanovský que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 8 (Ocasión de falta): Al minut 8, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Štefan Šimanovský de Spartak amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Cerditos Salvajes

Goles Goles

  • 173 Minuto 9 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Volkmar Brachhäuser va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 153 Minuto 33 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Cerditos seguien lluitant fins al final. Al minut 33, fruit d'aquests esforços, Francesc Mariner va marcar el 3 - 2 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 163 Minuto 52 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 3 al minut 52 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Enrique Hontiveros marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 162 Minuto 65 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 65, quan Javier Madariaga va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 4 - 4.
  • 172 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Miguel Viso quedar desmarcat i marcar per a Cerditos al minut 71. El marcador es va posar aleshores 4 - 5 pels visitants.
  • 184 Minuto 76 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Cerditos per augmentar la diferència al marcador a 4 - 6 al minut 76. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Javier Madariaga. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Mozibur Azhar, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 54 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Przemysław Kurzawa de Cerditos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.