Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737131224

Amistoso (Int., RC) 737131224 Información oficial sobre el partido 737131224 en Hattrick

28.08.2024 23:55:00

Eubanks FC Alineación oficial del equipo 'Eubanks FC' en el partido 8 - 5 MyTku Alineación oficial del equipo 'MyTku' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Eubanks FC Alineación oficial del equipo 'Eubanks FC' en el partido 4 - 2 MyTku Alineación oficial del equipo 'MyTku' en el partido
Tiene mucha potra 3.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,9 % 2,9 % 17,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Eubanks FC

Goles Goles

  • 112 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Eubanks equilibrava la balança al minut 21. En Idevaldo Rechocoski, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 101 Minuto 55 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Gael Abduch, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 2 - 3 per a Eubanks.
  • 113 Minuto 74 (Gol por la derecha): Els jugadors del Eubanks amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 74, deixant Gael Abduch en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 3 - 3.
  • 123 Minuto 94 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 4 - 3 al minut 94 gràcies a la jugada de Gael Abduch, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Edmilton Pulquerio va estar a punt d'acabar en gol al minut 23, però el porter visitant Rolf-Jürgen Rheinaue va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 218 Minuto 50 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Iranelson Santejo va entorpir al marcador d'en Valfredo Cavalcante per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 202 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Al 54, Olavo da Rosa hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Rolf-Jürgen Rheinaue. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 210 Minuto 67 (Ocasión de falta): En Rolf-Jürgen Rheinaue va fer una magnífica aturada al minut 67, tot i el bon llançament de falta de Gael Abduch.
  • 211 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70, Edmilton Pulquerio quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 222 Minuto 101 (Ocasión por la izquierda): Eubanks va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 101 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Hermes Sodler ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 106 (Ocasión por la izquierda): Eubanks va estar a punt de posar-se per davant al minut 106 però Edmilton Pulquerio va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 121 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Gael Abduch de Eubanks va executar el tir amb una gran tècnica posant el 5 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Eubanks Edmilton Pulquerio no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Rolf-Jürgen Rheinaue es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 5.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Eubanks, Alessandro Sordi, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 7 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Valfredo Cavalcante va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 8 - 5.

MyTku

Goles Goles

  • 172 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de MyTkuTe va ser finalitzada des de l'esquerra per Vilnis Roštoks al minut 16. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 185 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Eubanks. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Corrado Zampaglione la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del MyTkuTe es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 2 arribava al minut 24.
  • 180 Minuto 26 (Gol de falta): Carlos Montero va incrementar l'avantatge a 1 - 3 per a MyTkuTe gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 162 Minuto 100 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 100 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Filip Ångfeldt de MyTkuTe marcar el 4 - 4 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 71 (Ocasión de contra por la izquierda): MyTkuTe van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 71, però Steffen Neuberg va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Filip Ångfeldt de MyTkuTe, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Kristaps Jaunrubenis en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 5.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de MyTkuTe, Vilnis Roštoks, col·locà la pilota just a les mans d'en Kristaps Jaunrubenis. El marcador: 6 - 5.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Jorge Alberto Pabón de MyTkuTe va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 7 - 5.