Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737130971

Amistoso (Int.) 737130971 Información oficial sobre el partido 737130971 en Hattrick

28.08.2024 10:00:00

Cuzdioara Alineación oficial del equipo 'Cuzdioara' en el partido 6 - 1 trento-spruzzino Alineación oficial del equipo 'trento-spruzzino' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Cuzdioara Alineación oficial del equipo 'Cuzdioara' en el partido 7 - 0 trento-spruzzino Alineación oficial del equipo 'trento-spruzzino' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 7.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cuzdioara

Goles Goles

  • 113 Minuto 33 (Gol por la derecha): Els jugadors del Cuzdioara amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 33, deixant Rodolfo Balam en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Răzvan Ursulescu, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Cuzdioara se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 34.
  • 131 Minuto 61 (Gol por el centro): Al minut 61 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Rodolfo Balam, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Cuzdioara.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Cuzdioara va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Cătălin-Ovidiu Furnică progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.
  • 139 Minuto 86 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Laurenţiu Galdea va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Torquato Mattei per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 5 - 1
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Horea Cobeanu va aprofitar per marcar el 6 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Després de 27 minuts, Răzvan Ursulescu va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 81 quan Horea Cobeanu de Cuzdioara gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Răzvan Ursulescu va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Nida Bartık es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Laurenţiu Galdea de Cuzdioara va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alin Popescu de Cuzdioara la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

trento-spruzzino

Goles Goles

  • 171 Minuto 26 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Torquato Mattei que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a trento-spruzzino.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 35 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Giancarlo Cottone va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 87, Walter Janiuk de trento-spruzzino va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.