Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737130607

Amistoso (Int.) 737130607 Información oficial sobre el partido 737130607 en Hattrick

28.08.2024 23:55:00

Pé Inchado Futebol Clube Alineación oficial del equipo 'Pé Inchado Futebol Clube' en el partido 3 - 4 Stålbrott IL B-lag Alineación oficial del equipo 'Stålbrott IL B-lag' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Pé Inchado Futebol Clube Alineación oficial del equipo 'Pé Inchado Futebol Clube' en el partido 4 - 5 Stålbrott IL B-lag Alineación oficial del equipo 'Stålbrott IL B-lag' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,4 % 22,4 % 51,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pé Inchado Futebol Clube

Goles Goles

  • 112 Minuto 21 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Danilo César Leite va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 21.
  • 101 Minuto 79 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Luís Gustavo Caramelo trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 4 encara permetia alguna esperança.
  • 101 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80, Luís Gustavo Caramelo es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 3 - 4, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Bernardo Garategui va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 60 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 202 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al 66, Aristote Mangwa hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Luis Tornero. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Stålbrott IL B-lag

Goles Goles

  • 173 Minuto 20 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Jan-Axel Strömgren va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 173 Minuto 31 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 31, quan Rune Svarstad va posar els visitants Stålbrott per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 181 Minuto 51 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Jan-Axel Strömgren de Stålbrott l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 51 de partit.
  • 184 Minuto 76 (Gol de penalti): Al minut 76 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Faisal Hyat va enviar el seu xut al fons de la porteria: 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Al minut 22, un refús desafortunat de Irineu Moraes Khalil, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Fredrick Pedersen no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 285 Minuto 23 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Stålbrott la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 283 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Faisal Hyat, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Faisal Hyat va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.