Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737125470

Amistoso (Int.) 737125470 Información oficial sobre el partido 737125470 en Hattrick

27.08.2024 18:30:00

Die Elfenkönige Alineación oficial del equipo 'Die Elfenkönige' en el partido 0 - 4 Castle Mountain Ravens Alineación oficial del equipo 'Castle Mountain Ravens' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Die Elfenkönige Alineación oficial del equipo 'Die Elfenkönige' en el partido 1 - 1 Castle Mountain Ravens Alineación oficial del equipo 'Castle Mountain Ravens' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,8 % 37,0 % 33,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Die Elfenkönige

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luca Kling de Elfenkönige es va emportar una amonestació al minut 91 per provocar un rival.

Castle Mountain Ravens

Goles Goles

  • 138 Minuto 33 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Alban Quenehen la va rematar Jurrie Berk amb una magnífica volea que va fer pujar per a Mountain el 0 - 1.
  • 118 Minuto 79 (Gol evento especial córner peinado): Mountain va aconseguir el 0 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Kenny Buchanan, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Dariy Pavlov que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Nima Golsorkhi de Mountain va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 83. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 184 Minuto 90 (Gol de penalti): Al minut 90 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Mountain, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Luke Elliott va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 12 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Kenny Buchanan de Mountain va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Vele Vasilevski es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Kenny Buchanan va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Thankmar von Stolberg-Wernigerode, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jérome Courchesne de Mountain va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84, Nima Golsorkhi de Mountain va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.