Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737123459

Amistoso 737123459 Información oficial sobre el partido 737123459 en Hattrick

28.08.2024 22:50:00

La Estrella del Maule Alineación oficial del equipo 'La Estrella del Maule' en el partido 1 - 3 tococike Alineación oficial del equipo 'tococike' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
La Estrella del Maule Alineación oficial del equipo 'La Estrella del Maule' en el partido 0 - 5 tococike Alineación oficial del equipo 'tococike' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Estrella del Maule

Goles Goles

  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32 els aficionats van embogir quan en 良平 (Ryohei) 吉田 (Yoshida) va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Estrella.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Estrella enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

tococike

Goles Goles

  • 161 Minuto 35 (Gol por el centro): Als 35 minuts de partit, Sátiro Engenho de tococike va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 172 Minuto 83 (Gol por la izquierda): tococike va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 83. Rodin Kooistra va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 180 Minuto 87 (Gol de falta): Passaven 87 minuts quan en Manuel Neumayr va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): tococike va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Chayan Emhart va desviar el xut final de Manuel Neumayr després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 274 Minuto 68 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 68, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!
  • 272 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del tococike que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Guillermo Camptor, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): En Rodin Kooistra va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Víctor Miguel Sánchez de tococike amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.