Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737123179

Amistoso (Int.) 737123179 Información oficial sobre el partido 737123179 en Hattrick

28.08.2024 14:45:00

Les Lions rouges Alineación oficial del equipo 'Les Lions rouges' en el partido 3 - 1 babrroisi Alineación oficial del equipo 'babrroisi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Les Lions rouges Alineación oficial del equipo 'Les Lions rouges' en el partido 1 - 2 babrroisi Alineación oficial del equipo 'babrroisi' en el partido
Tiene suerte 1.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,3 % 21,5 % 52,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Les Lions rouges

Goles Goles

  • 137 Minuto 36 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 36 en Joé Kunnert va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Walter Verschoore podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 0 va pujar al marcador.
  • 140 Minuto 40 (Gol de contra de falta): rouges va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Joé Kunnert la va transformar en el 2 - 0.
  • 138 Minuto 79 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Daniel Michaely arribés a peus de Jean-Paul Holtzem, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a rouges el 3 - 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Romain Ludewig de rouges es va guanyar la targeta groga merescudament.

babrroisi

Goles Goles

  • 152 Minuto 86 (Gol por la izquierda): En Falko Spinnrademacher va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Rinim Sakiqi de babrroisi, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 24, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 270 Minuto 25 (Ocasión de falta): Rinim Sakiqi va xutar magistralment una falta al minut 25 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 261 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Augusto Campitiello va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 252 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): babrroisi va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 85 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 207 Minuto 90 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): babrroisi va ser a punt de marcar al minut 90, quan el seu jugador Falko Spinnrademacher va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.