Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737121785

Amistoso 737121785 Información oficial sobre el partido 737121785 en Hattrick

28.08.2024 23:55:00

Twister F.C. Alineación oficial del equipo 'Twister F.C.' en el partido 1 - 4 Glad-Jlle Alineación oficial del equipo 'Glad-Jlle' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Twister F.C. Alineación oficial del equipo 'Twister F.C.' en el partido 2 - 4 Glad-Jlle Alineación oficial del equipo 'Glad-Jlle' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,1 % 1,5 % 84,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Twister F.C.

Goles Goles

  • 104 Minuto 28 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Evaldo Ricardo Sabre va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a Twister: 1 a 2 al minut 28.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 63 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Kevin Oda va superar els defenses rivals per velocitat al minut 63 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.

Glad-Jlle

Goles Goles

  • 173 Minuto 6 (Gol por la derecha): El jugador de Glad-Jlle 和茂 (Kazushige) Peixoto va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 6 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 181 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Agapitos Stoltidis va augmentar l'avantatge de Glad-Jlle a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 52 (Gol por el centro): Rene Naumann va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 52, i va fer pujar el 1 - 3 per a Glad-Jlle.
  • 183 Minuto 83 (Gol por la derecha): Al 83 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Glad-Jlle augmentar el seu avantatge en el marcador, després que 和茂 (Kazushige) Peixoto es rifés el porter i marqués el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Al minut 16 Acácio Hernandes va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Joãozinho Ribeiro Rangel, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 236 Minuto 24 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Harry Delgado va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 282 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Joãozinho Ribeiro Rangel, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 55 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Glad-Jlle va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): 和茂 (Kazushige) Peixoto de Glad-Jlle es va emportar una amonestació al minut 70 per provocar un rival.