Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737120312

Amistoso (Int.) 737120312 Información oficial sobre el partido 737120312 en Hattrick

28.08.2024 20:00:00

Stamnared IF Alineación oficial del equipo 'Stamnared IF' en el partido 3 - 2 nh preachers Alineación oficial del equipo 'nh preachers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Stamnared IF Alineación oficial del equipo 'Stamnared IF' en el partido 6 - 1 nh preachers Alineación oficial del equipo 'nh preachers' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Stamnared IF

Goles Goles

  • 122 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Els seguidors del SIF contenien la respiració mentre en Ernst Kryakin s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 185 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 33 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de SIF. A fi d'aconseguir el 2 - 1, van tocar-la en curt per tal que Oscar Abraham xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 122 Minuto 77 (Gol por la izquierda): SIF prenia la batuta de l'encontre al minut 77, quan en Stigbjörn Johansson va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Mstislav Anshin. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 222 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): SIF va estar a punt de posar-se per davant al minut 62 però Mstislav Anshin va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 69 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Mstislav Anshin va estar a punt d'avançar els locals al minut 69 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85, Carmelo Palomar gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Adrian Maziarka va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

nh preachers

Goles Goles

  • 163 Minuto 24 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 24. L'anotador per preachers va ser Gustaw Muras, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 161 Minuto 38 (Gol por el centro): preachers van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 38, quan Dawid Gacoń va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 8, quan en Dawid Gacoń va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 225 Minuto 83 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Wilhelm Kubiesa gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.
  • 261 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Wilhelm Kubiesa quasi aconsegueix empatar per preachers al minut 84, però Mã Thế Viễn va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 66 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Adam Kanarkowski s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.