Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737120199

Amistoso (Int.) 737120199 Información oficial sobre el partido 737120199 en Hattrick

28.08.2024 17:55:00

Okmel Alineación oficial del equipo 'Okmel' en el partido 3 - 0 Guadalajara Red Sox Alineación oficial del equipo 'Guadalajara Red Sox' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Okmel Alineación oficial del equipo 'Okmel' en el partido 6 - 1 Guadalajara Red Sox Alineación oficial del equipo 'Guadalajara Red Sox' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Okmel

Goles Goles

  • 123 Minuto 36 (Gol por la derecha): Okmel s'avançava al marcador al minut 36, després d'un rebot que va caçar en Waldemar Henkiel per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Okmel va augmentar la diferència quan Bertie Battle no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 70 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Okmel. A fi d'aconseguir el 3 - 0, van tocar-la en curt per tal que Roas Laleman xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En Bertie Battle del Okmel ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Witold Pabisz de Okmel amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Guadalajara Red Sox

Ocasiones Ocasiones

  • 290 Minuto 33 (Ocasión de falta): En Donat Litvintsev va arrancar a córrer, i no el van poden parar. Semblava un Testarrossa. Però quan la gent ja s'aixecava del seient, es va entrebancar i la jugada va quedar en no res.
  • 290 Minuto 62 (Ocasión de falta): Sempre s'ha dit que en Ejnar Linden era un jugador potent. I es va poder demostrar al minut 62. Va fer una jugada important, però el xut des de la frontal, també amb potència, va picar a la cuixa d'un rival, que va acabar adolorit.
  • 236 Minuto 65 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Lech Bukowski va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Albert Habli de Guadalajara la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.