Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737120034

Amistoso (Int., RC) 737120034 Información oficial sobre el partido 737120034 en Hattrick

28.08.2024 11:45:00

Dulce F.C. Alineación oficial del equipo 'Dulce F.C.' en el partido 3 - 5 FC Aventos N'gazidja Alineación oficial del equipo 'FC Aventos N'gazidja' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Dulce F.C. Alineación oficial del equipo 'Dulce F.C.' en el partido 2 - 1 FC Aventos N'gazidja Alineación oficial del equipo 'FC Aventos N'gazidja' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
64,2 % 11,8 % 24,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dulce F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 11 (Gol por la derecha): Passats 11 minuts, Giorgio Menckeberg, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Dulce es posava per davant!
  • 190 Minuto 73 (Gol de falta): Al 73 minuts, El Dulce va fer el 2-2. En Kamar Ladekpo va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 4 (Ocasión de penalti): Dulce es va veure beneficiat per la polèmica al minut 4, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Ionuţ Andresi va relliscar al moment de fer el xut i el porter Konstantin van Beethoven no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 285 Minuto 73 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Dulce a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Kamar Ladekpo va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kamar Ladekpo de Dulce es va emportar una amonestació al minut 67 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Filippo Agassa de Dulce va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Dulce Ogbonnaya Hounga, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Konstantin van Beethoven. El marcador continuava 2 - 3.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Dulce, Kamar Ladekpo, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Chidi Kougbé va xutar fora per a Dulce, el marcador es va quedar igual: 3 - 4, ja es veia a venir!

FC Aventos N'gazidja

Goles Goles

  • 160 Minuto 53 (Gol de falta): Al minut 53 del partit, Steven Soita va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 116 Minuto 56 (Gol evento especial rápido + pase): Paul Maluti va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Hezekiah Kigwe, que no va fallar i va marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 35 (Ocasión de falta): En Steven Soita va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 216 Minuto 47 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Ben Anfan Abdillah va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 47, i va passar la pilota a Abdou-Rahman Abderemane, però aquest no va encertar a marcar.
  • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): En Ben Anfan Abdillah va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 272 Minuto 98 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Ngazidja que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Anziz Djoussouf, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 108 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 108, Djabir Moindjie de Ngazidja va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Djabir Moindjie anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 3 per a Ngazidja.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Ben Anfan Abdillah de Ngazidja va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 3.
  • 057 Minuto 126 (Penalti marcado (nervioso)): En Madina Abdoulkarim no hauria pogut xutar gaire pitjor. Per sort, si ell va fer el ridícul, el porter Saleh Saggaf encara el va fer més i el marcador va situar-se 3 - 4 per a Ngazidja.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Ngazidja Steven Soita no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Saleh Saggaf es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 5.