Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737116184

Amistoso (Int.) 737116184 Información oficial sobre el partido 737116184 en Hattrick

27.08.2024 20:20:00

Vuosaaren Pommittajat Alineación oficial del equipo 'Vuosaaren Pommittajat' en el partido 2 - 2 V for Vogomils Alineación oficial del equipo 'V for Vogomils' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Vuosaaren Pommittajat Alineación oficial del equipo 'Vuosaaren Pommittajat' en el partido 2 - 0 V for Vogomils Alineación oficial del equipo 'V for Vogomils' en el partido
Tiene un resultado normal 2.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vuosaaren Pommittajat

Goles Goles

  • 102 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Sami Sjöberg de VP va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.
  • 112 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Al minut 85, Sami Sjöberg va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 35 minuts, en Riku Ruhtinas no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 203 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): VP va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Jukka Seppä va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Waldemar Fołta va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 237 Minuto 86 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Folke Dahllind va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Matti Ranttila va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Folke Dahllind.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Matti Ranttila de VP es va guanyar la targeta groga merescudament.

V for Vogomils

Goles Goles

  • 190 Minuto 19 (Gol de falta): En Tasos Alexopoulos va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 0-1.
  • 142 Minuto 36 (Gol de contra por la izquierda): En Panos Manousopoulos va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 34 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Riku Ruhtinas va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 34 de joc.
  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): Vogomils van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 39, però el xut de Tasos Alexopoulos des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Yiorgos Spanosotiropoulos de Vogomils la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Nikolas Choleras de Vogomils amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 81, Orell Basiger de Vogomils va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.