Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737114557

Amistoso (Int., RC) 737114557 Información oficial sobre el partido 737114557 en Hattrick

28.08.2024 23:15:00

Los Galipotes II Alineación oficial del equipo 'Los Galipotes II' en el partido 1 - 2 Fc Babrák a syn Alineación oficial del equipo 'Fc Babrák a syn' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Los Galipotes II Alineación oficial del equipo 'Los Galipotes II' en el partido 1 - 4 Fc Babrák a syn Alineación oficial del equipo 'Fc Babrák a syn' en el partido
Tiene un resultado normal 0.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,7 % 0,1 % 98,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Galipotes II

Goles Goles

  • 122 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Galipotes prenia la batuta de l'encontre al minut 26, quan en Free Vandewyngaerde va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Galipotes per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 8, quan Eliecer Díaz va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 236 Minuto 11 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Denis Svatko es va comportar com un juvenil al minut 11 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 17 per blocar una centrada d'en Dariangel Aristizabal va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Galipotes.
  • 213 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Claudio Pernía de Galipotes va intentar batre la porteria rival al minut 89 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Fc Babrák a syn

Goles Goles

  • 161 Minuto 54 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Andrej Tulej que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 174 Minuto 60 (Gol de penalti): En Vincent Majstrík va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 1 - 2 al minut 60. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 6 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 6, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!
  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Alfréd Dribňák va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 22, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Rubén Carrasquel va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Al minut 55 de partit, Andrej Tulej quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 282 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Alfréd Dribňák es va quedar sol davant del porter, al minut 61. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.