Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737114230

Amistoso (Int., RC) 737114230 Información oficial sobre el partido 737114230 en Hattrick

28.08.2024 20:00:00

Victor FC Alineación oficial del equipo 'Victor FC' en el partido 3 - 4 Generator Ragnhild Alineación oficial del equipo 'Generator Ragnhild' en el partido
1 / 3 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 1 / 1
1 / 1 Evento 1x0Goles de falta/Evento 2x0Ocasiones de falta 0 / 0
0 / 1 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 0 / 0
0 / 1 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 1 / 1
0 Evento 51xTarjetas 2
0 Evento 09xLesiones 0
62 % Posesión 45' 38 %
63 % Posesión 90' 37 %
Presionar Nivel de táctica: 9 Táctica Normal
Victor FC Alineación oficial del equipo 'Victor FC' en el partido 3 - 4 Generator Ragnhild Alineación oficial del equipo 'Generator Ragnhild' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Victor FC Alineación oficial del equipo 'Victor FC' en el partido 2 - 0 Generator Ragnhild Alineación oficial del equipo 'Generator Ragnhild' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Victor FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 86 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Şinasi Görsel, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Al minut 68 es va veure una gran oportunitat per a VFC per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Kjell Teethong, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 209 Minuto 98 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Klaudio Fredotović va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Vishnu Mane va xutar a fora.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 121 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Tor Falkblad de VFC va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 2 - 1.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Veikka Pajunen de VFC va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 1.
  • 055 Minuto 125 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Kjell Teethong va clavar el 3 - 2 per a VFC amb una precisió mil·limètrica.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de VFC, Dick Rissten, col·locà la pilota just a les mans d'en Wilhelm Insbruck. El marcador: 3 - 3.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): Şinasi Görsel, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Wilhelm Insbruck va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de VFC i 3 - 3 al marcador.

Generator Ragnhild

Goles Goles

  • 115 Minuto 76 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tor Falkblad no va poder aturar Guilhermão Teixeiras de Generator, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 76 el 0 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Martino Bruschera es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Curdin Thevenot de Generator va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Ludwik Wiliński de Generator va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Generator Martino Bruschera no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Patrick Oehr es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 2.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Guilhermão Teixeiras de Generator, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Patrick Oehr en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 3.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Generator Curdin Thevenot, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Patrick Oehr. El marcador continuava 3 - 3.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): En Giuseppe Pirozzi anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 4 per a Generator.